Ante Gotovina  

 Hrvati AMAC | Hrvati AMAC forum | Povucite optužnice | Kardinal Vinko Puljić | Klevetnici i farizeji |
Odvjetnički novinari |  Tito krvnik |  Hrvatski Hämling    

 

      HOUŠ forum

 

    

 

Humor i ostale manje ili više komične, manje ili više poučne priče


Pismo kčerke ocu (28.05.2010.)

Ulazi otac u sobu svoje kčeri. Kčer nije u sobi, ali na njenom krevetu je pismo. Padaju mu na pamet najgore stvari. Drhtavim rukama otvara pismo i čita:

"Dragi tata, žao mi je što ti moram ovako reči da sam vas napustila i otišla sa svojim novim dečkom. Napokon sam nasla istinsku ljubav!
Ah, kada bi ga samo mogao vidjeti! Tako mu je slatka tetovaža i naušnice u nosu, i izgleda tako neustrašivo na svome velikom i brzom motoru! Ali nije samo to..... Napokon sam trudna! Abdul kaže da ćemo biti jako sretni u njegovoj kamenoj kućci usred šume i želi da imamo puno djece. To je naravno i moj san!
Otkrila sam također da marihuana nije štetna. Zato smo odlučili da je sami uzgajamo za nas i naše prijatelje u slučaju da ostanemo bez kokaina i ekstazija. U međuvremenu se nadam da će znanost ubrzo otkriti ljijek za sidu tako da se Abdul može izlijećiti. Zaslužio je!
Dragi tatice, ne želim da budeš zabrinut zbog mene. Imam već 15 godina i znam vodit računa o sebi. Na kraju krajeva, Abdul je tako snažan i mudar jer ima 47 godina životnog iskustva. Vodi me kroz život i daje mi najbolje moguće savjete kad god trebam nešto odlučiti, kao na primjer kad sam odlučila preći na islam. Nadam se da ću uskoro doći da
te posjetim, tako da ćes imati priliku upoznati svoje unuke!!
Tvoja najdraža kčer

P.S. Ma šalim se!!! Iskuliraj!!! Kod Marije sam. Samo sam ti htjela pokazati da postoje puno gore stvari u životu nego što su ocjene na kraju prvog tromjesečja koje čes naći na vitrini.


Nakon 25 godina braka (23.05.2010.)

Pogledao sam jednog dana svoju ženu i rekao:

Draga, prije 25 godina imali smo jeftin stan, jeftin auto, spavali smo na kauću i gledali mali crno-bijeli TV, ali sam išao u krevet sa zgodnom dvadesetpetogodišnjom plavušom. Sada imamo lijepu kuću, veliki auto, veliki krevet i plazma TV, a spavam sa pedesetogodišnjakinjom. Čini mi se da tu nešto nije u redu.

Moja supruga je razumna žena. Rekla mi je da lijepo nađem sebi dvadesetpeto-godišnju plavušu, a ona će se pobrinuti za to da ponovo živim u jeftinom stanu, vozim jeftin auto i spavam na kauću.

Zar starije žene nisu super? One zaista znadu kako riješiti krizu srednjih godina.


Slovenski auto na povratku iz Srbije (07.01.2010.)


Hercegovac za volanom (24.10.2009.)


Sigurnosni pojas
Najnovija studija švicarskog automobilskog kluba TCS dolazi do slijedečeg rezultata:
Ako je sigurnosni pojas ispravno namješten, opasnost od nesreće se umanjuje za 50 %. Vidi sliku:
Molimo vas, šaljite ovu vijest dalje, jer može spasiti nečiji život. (03.07.2009.)


                                                                
Tajna zadovoljstva
Prilikom svoje jutarnje šetnje, liječnik je zamijetio stariju gospođu koja je sjedila na stepenicama pred svojom kućom i pušila cigaru. Prišao joj je i rekao: "Nisam mogao ne primijetiti kako ste sretni! U čemu je tajna vašeg zadovoljstva?"
"Dnevno popušim desetak ovakvih cigara", otpovrne bakica. "Prije spavanja maznem si debeli džoint, a osim toga svakog tjedna popijem u prosjeku bocu viskija, a hranim se samo kod McDonaldsa ili jedem Mars i slične stvari. Uopće ne vježbam, a vikendima se natrpam Ecstasyjem i seksam do iznemoglosti..."
"Pa to je fascinantno", reče doktor. "Koliko vam je godina?" "Tridesetčetri!", reče bakica...


Tko je tu glup?
SFOR-ovac Amer u Bosni, čuo da su Bosanci priglupi pa čim ugleda Muju preloži mu;
- "Gle prijatelju, ja tebi postavim pitanje, i ako ti ne znaš odgovor, ti meni daš 5 dolara, a onda ti meni postaviš pitanje pa ako ja ne znam odgovor, ja tebi dam 50 dolara! Može li?"
Konta se Mujo, konta...kaže: - "Aj može!"
Pita Amer: - "Kolika je udaljenost između Zemlje i Sunca?"
Gleda Mujo u njega... pojma nema, izvadi 5 dolara i da Ameru. Strpa Amer pare u džep i kaže: - "Ajd sad ti mene nešto pitaj!"
Pita Mujo: - "De ti meni bolan reci, šta je to, ima dvije noge kad ide uzbrdo, a 3 kad ide nizbrdo?"
Gleda Amer u njega, problijedio, pojma nema i izvadi 50 dolara i da Muji. Nije mu vrag dao mira i pita on Muju: -"Ajd molim te reci mi šta je to?"
Gleda Mujo u njega, misli, češka se... i izvadi 5 dolara i da Ameru!


Zelenilo ispred zgrade BiH konzulata
ako vas asocira na nešto drugo osim prikazanog, za to je kriva vaša mašta, a ne mi!

HOUŠ/29.04.2009.