Ante Gotovina  

 Hrvati AMAC | Hrvati AMAC forum | Povucite optužnice | Kardinal Vinko Puljić | Klevetnici i farizeji |
Odvjetnički novinari |  Tito krvnik |  Hrvatski Hämling    

 

      HOUŠ forum

 

    

 

GLASOVANJE ZA TUĐMANA

Što nam znače ankete Pulsa u dnevnim novinama? Znače neobjektivnu i ptristranu propagandu većinskih vlasnika medija sa jedinim ciljem, da se ništa ne promijeni u vladanju nad ljudima. Njima sadašnja vladavina, kako još aktualnog predsjednika, tako i svih dosadašnjih vlada očito odgovara. Zašto? Odgovor se nalazi svakodnevno u dagađanjima na ulici, u poduzećima – ukratko u dnevnim zbivanjima i osjećaju nemoći i nezadovoljstvu većine u hrvatskoj državi.
Sada ta nezadovoljna većina ima priliku, da kod glasovanja dobro promisli svaki birač prije nego li zaokruži redni broj kandidata za trećeg Predsjednika hrvatske države.
Treba se samo prisjetiti naše najbliže prošlosti i tragedije Hrvata u Domovinskom ratu.Treba se prisjetiti tko je bio agresor, tko je upravljao našim sudbinama i tko danas odgovara za počinjene zločine i genocid, kulturocid, ekocid u toj agresiji?.
Još je značajnije sjetiti se tko nam je dao snagu, da iz onako bezizlazne situacije izvojevamo najslavniju Pobjedu u hrvatskoj povijesti.

Evo nam pokazatelja POBJEDE , TUGE I NADE:

1989. godine snagom domoljubnog osjećaja hrvatskog puka pod vodstvom VIZIONARA, DRŽAVNIKA, STRATEGA I BOŽJE PROVIDNOSTI dr Franje Tuđmana, rođena je samostalna, nezavisna, moderna demokratska hrvatska država.
Bilo je to desetljeće hrvatske obrane, slobode, ponosa, ljubavi i dostojanstva svakog hrvatskog čovjeka.

1999. godine smrću prvog hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana u Hrvatskoj je zavladalo beznađe, besćutnost, korupcija, krivokletstvo, izdaja svih hrvatskih vrednota.Hrvatska je prestala biti samostalna i ponosna država, zlo je postalo dobro, a pobjeda obešćašćena, svi branitelji i hrvatski narod ponižen. Hrvatska je postala zemlja podanika gospodara kaosa i osvajača svih hrvatskih vrednota – hrvatskog srebra.

2009. godina je godina kao i 1989., kada sami možemo odlučiti o svojoj sudbini.
Ankete nam, kao i đambo plakati daju lažna obećanja o našoj budućnosti. Pitajmo se tko nam daje ta obećanja ?. Čime nam se garantiraju lijepe fraze naših “zabavljača”?
Želimo li zaista promijeniti sliku današnje tužne hrvatske države , glasajmo za nezavisnog kandidata dr. Miroslava Tuđmana. On jedini nastupa sa istinom o našoj sadašnjosti, o stvarnom stanju države i nacije i nudi izlaz iz ove lažne demokracije, te vraćanje ponosa i dostojanstva hrvatskim braniteljima i hrvatskom narodu.
Upravo iz tog razloga trebamo dobro razmisliti hoćemo li Hrvatskoj vratiti njezino nasmijano izgubljeno lice, vratiti ponos i dostojanstvo braniteljima, te vjeru u bolje sutra, u kojem Hrvatska bude suverena na cijelom svom području.

Fanika Cvitanić

HRVATSKI OGNJIŠTARI
imaju svoga predsjedničkog kandidata:

 

    26.12.2009.