Ante Gotovina  

 Hrvati AMAC | Hrvati AMAC forum | Povucite optužnice | Kardinal Vinko Puljić | Klevetnici i farizeji  
Odvjetnički novinari |  Tito krvnik |  Hrvatski Hämling    

 

  HOUŠ forum

 

    

 

Davor Pavuna o globalnoj Hrvatskoj - OPET

Komentar na njegovu poruku iz Cavtata na godišnjoj skupštini članova Hrvatskog svjetskog kongresa u Zagrebu

Davore, dokle kanite prodavati floskule ovom napaćenom narodu?

Najlakše je poručivati iz elitnih gnijezda i sinekure "volim vas, ljubim vas sve"...“ našu djecu dovodimo u Hrvatsku“ i td. što je samo hrpa praznih riječi jer u stvarnosti oni žive u toj Vašoj tzv. planetarnoj Hrvatskoj i nemaju veze s našom stvarnošću. Planetarna Hrvatska je obična uobrazilja, fantazma i „barbarizam“.

Hrvatska se treba živjeti i izboriti u Hrvatskoj. Ovdje se živi i umire za Hrvatsku svakodnevno, a ne u bogatim metropolama svijeta otkuda nam od vremena do vremena šaljete svoje veleumne misli i poruke, gdje većina naših sunarodnjaka trpi svakojaka poniženja boreći se za golu egzistenciju u lažnoj nadi da je tamo negdje bolje nego doma i s mukom zarađuje svoj kruh.
Intelektualna elita u hrvatskom iseljeništvu kojoj i Vi pripadate predstavlja zanemarivih par posto Hrvata u svijetu pa si zbog svoga položaja i utjecaja može dozvoliti da prosipa fraze o globalnoj Hrvatskoj.
Globalna Hrvatska je rasuto zrnje izgubljenih prilika i moghućnosti, začepljenih usta i svezanih ruku u globalnoj klaonici čovječanstva. Vratite se Vi lijepo u našu stvarnost s oblaka s kojega svako malo odašiljete svoje propovijedi i poruke ljubavi pa nam pokažite osobnim primjerom kako se to voli Hrvatska i i kako to mislite ujediniti globalnu Hrvatsku pametnim telefonima kad su naše političke i intelektualne elite odavna izgubile pamet. Ali ne, Vi ćete nam izjavljivati ljubav do groba i pozivati se na Isusa Krista, a potom nevjerojatnom lakoćom neodgovornosti za svoje izgovorene riječi odletjeti prvim zrakoplovom put neke svjetske metropole iz koje se Hrvatska vidi kao zrno pijeska na morskome žalu. ŽALOSNO.

Tuga Tarle, facebook

Davor Pavuna - New ager i sotonist???

    10.07.2016.