Ante Gotovina  

 Hrvati AMAC | Hrvati AMAC forum | Povucite optužnice | Kardinal Vinko Puljić | Klevetnici i farizeji |
Odvjetnički novinari |  Tito krvnik |  Hrvatski Hämling    

 

      HOUŠ forum

 

    

 

Davor Pavuna - New ager i sotonist?!

Agnostik, katolik, glumac ili sotonist, što je ustvari Davor Pavuna? U jednom je razgovoru izjavio: 
"Ako hoćete za nekoga reći da je showman, da ima više tehnoloških postavki i trikova u medijskom prostranstvu, onda je to sigurno Davor Pavuna, sasvim sigurno". Sasvim sigurno je još nešto. Nije bez vraga kada se jednoj nepoznatoj osobi odjednom otvore sva medijska vrata u Hrvatskoj, kada si dozvoli kritizirati predsjednike vlade i države, a ovi šute, ne reagiraju. Odgovor bi mogao biti u znaku kojeg Pavuna pokazuje na ovoj slici.

Nisu ostali nezapaženi naprasiti istupi Davora Pavune u hrvatskoj javnosti. Počelo je u godini predsjedničkih izbora. Nema gdje ga nije bilo i nema toga/čega što nije kritizirao. Da bi se dopao naivnom hrvatskom narodu, zaigrao je na kartu katolicizma. Nastupa kao profet koji sve zna, u sve se razumije, od politike do privrede i samo što ne uzvikne "ja sam vaš Bog".
U "prosvjetiteljskom" zanosu otišao je predaleko. Čak ga je i Hrvatsko slovo u srpnju ove godine pozvalo da stavi karte na stol:

Davoru Pavuni, fizičaru - Karte na stol
Poduzetnik Ivica Todorić pozvao Vas je na otvorenje Konzumove akademija da održite predavanje o upravljanju tvrtkom. Poručili ste premijerki Kosor da „ovom državom upravlja kretenski“ pa tražite da Vama i Vašim prijateljima bude prepušteno na upravljanje sto hrvatskih tvrtki od kojih će, tvrdite, barem jedna uspjeti.
Osim što očito nemate nikakvog kućnog odgoja, smislili ste zbilja kretenski plan: uspjeh je ako od 100 kompanija makar jedna donese dobit. Nije lako ni predsjedniku Obami s ovakvim savjetnikom!
Hrvatsko slovo br, 796, 23, srpnja 2010.


Onaj tko 'puca' na visoki položaj, ne mari za kućni odgoj (ako ga je ikada dobio). Što se pak tiće veze između američkog predsjednika Obame i našeg Pavune, čini se da ta nema znanstvenu, nego sasvim jednu drugu pozadinu. Pavunu naime nisu uspjeli naći u predsjedničkom savjetničkom teamu. Ono što ih povezuje jedan je, za neupućene ljude, gotovo neprimjetni komunikacijski signal. Znak je to sotone i njegovih sljedbenika.

Barak Obama

Davor Pavuna sotonski znak

Trazilica americkog ministarstva
Tražilica na stranici američkog ministarstva za energetiku
ne uspijeva naći Davora Pavunu ...

ali, bez problema nalazi Stevena Chua, koji je Pavunu navodno primio u svoj team!

Trazilica US Energy

Da Pavuna ima velike ambicije postati predsjednik Hrvatske nije nepoznato. U tome će mu možda pomoći bivši Hvatski predsjendik koji ga je odlikovao, Bog zna za koje zasluge!?

Mesic odlikuje Pavunu

Od pomoći bi mu trebala biti i umreženost kojom misli riješiti sve hrvatske probleme.  U tu je svrhu otvorena grupa na face-booku "Davor Pavuna za predsjednika RH".
Hrvati jesu naivci, ali nisu bez instikta. Broj od samo 170 pristaša na face-booku jasno  govori o tome.
Ako se svejedno pitate je li to pravi čovjek da vodi Hrvatsku, upitajte se još nešto, kamo bi nas to on odveo!? Odgovor ćete naći ako pogledate slijedeći film:

Davor Pavuna i New age

    19.11.2010.