Ante Gotovina  

 Hrvati AMAC | Hrvati AMAC forum | Povucite optužnice | Kardinal Vinko Puljić | Klevetnici i farizeji |
Odvjetnički novinari |  Tito krvnik |  Hrvatski Hämling    

 

      HOUŠ forum

 

    

 

Božićnica' hrvatskim braniteljima!

Pa, obzirom da je Tuđman mrtav, obzirom da je Gotovina već četiri godine u Haagu gdje zajedno s Markačem i Čermakom čeka politikantski pravorijek, na redu je Željko Sačić i njih ukupno 17 pripadnika legendarne postrojbe ATP-Lučko koja je itekako zaslužna za stvaranje hrvatske države.

Pitanje je samo tko je slijedeći na listi haaških uhićenja kako bi se kompenzirao nedostatak fantazmagoričnih topničkih dnevnika i popunile praznine 'Štrbac-Josipović'-eve optužnice!?.

Tko je to iz Haaga poslušnom Karamarku dostavio nalog za uhićenje i to upravo pred Božićne blagdane, tko mu to daje za pravo govoriti «pravda je spora ali dostižna», jeli to on i bez suda već presudio sedamnaestorici hrabrih ljudi; sramota!?

Badnjak je Badnjak i Božić je Božić, ali zločin je zločin, kaže to jutros teatralno na Hrvatskom radiju nezaobilazni 'meritum svega i svačega', Žarko Puhovski.

On je sve to vidio na licu mjesta, on sve to zna iz 'zabranjenog filma' Nenada Puhovskog 'Oluja nad Krajinom', on čak ima i točnu evidenciju o odnosu broja kaznenih procesa koji je koncem Tuđmanovih devedesetih godina bio izrazito nepovoljan za 'jadne' Srbe, 55:1!

A trebalo je biti barem 550:1, ali, Puhovski nije imao prilike gledati 'film' s početka devedesetih kad je iz 'srpskih krajina' protjerano 550.000 tisuća Hrvata, nije on tada bio ni u Vukovaru ni u Škabrnji, ni u Četekovcima ni u Strugi pa i nije mogao izbrojati starce, žene i djecu pobijene od srbo-četničke ruke ili prekomjernog granatiranja!

Istina je zločin je zločin, ali, nije li zločin i ovo:

- Hrvatsko pravosuđe oslobađa (već osuđenog) ratnog zločinca Milana Španovića jer navodno nema dokaza o njegovoj krivnji za evidentne zločine na Banovini.
- Odlukom Vrhovnog suda RH ukinut je 'prekomjerni' pritvor nad četnikom Mitrom Arambašićem, osuđenom na 20 godina zatvora za ratni zločin koji je, prema optužnici, počinio kao zapovjednik Odjeljenja tzv. Martićeve milicije.
Tereti ga se da je ubio tri zarobljena hrvatska policajca i otkinuo im glavu i udove…kao ratne trofeje!
- Hrvatskoj pravdi umakao je i teški ratni zločinac, zloglasni kapetan Dragan, jer 'zemlja AUS-klokana' nema povjerenja u hrvatsko pravosuđe i onog poštenog ministra Ivana Šimonovića!?
Imaju, doduše, Australci i pravo, jer hrvatsko pravosuđe može suditi samo hrvatskim braniteljima; uža specijalizacija!
- Za jedinstveni masakr u spaljenoj Škabrnji pred hrvatskim pravosuđem nitko nije odgovarao osim medicinske sestre-samaritanke Zorane Banić, danas je i ona na slobodi!

I Puhovski je mogao vidjeti poredana tijela: 84 Hrvata, a od toga 26 branitelja i 58 civila - uključivo i starce istjerane iz podruma - pobijenih na slijedeće načine:
- iz neposredne blizine, hitcima iz vatrenog oružja,
- udarcima po glavi hladnim oružjem i tupim predmetima,
- mučenjem do smrti, a tijela su potom izmasakrirana,
- neki od civila pregaženi su 'Mladićevim' tenkom!

Smrtovnice pobijenih uredno je sastavio benkovački odvjetnik Savo Štrbac, 'Veritasov' suradnik haaškog suda.

Ali, protiv počinitelja tog zločina nije pokrenut kazneni progon, ta, bilo je to pod konac 1991.godine kada je zločinom nad Hrvatima u krvi stvarana 'Velika Srbija'!

Krvnik Ratko Mladić je i danas pod zaštitom licemjerne srpske politike, Goran Hadžić isto tako, a glavnog krivca za agresiju na Hrvatsku, Veljka Kadijevića štiti moćna, kripto-demokratska Rusija!

Pa, nabrojivši samo ove 'propuste' hrvatske pravde, zaključimo: da svega toga što je srbo-četnička soldateska po Hrvatskoj (nekažnjeno) napravila sigurno se ni Grubori ne bi dogodili, zar ne?

Ovako je ovim masovnim uhićenjima hrvatskih branitelja zlonamjerno i tendenciozno nanesena još jedna pljuska Domovinskom ratu (-kao zločinačkom poduhvatu-), legendarni pripadnici ATP-Lučko dobili su svoju bizarnu 'božićnicu', a Žarko Puhovski može kao i dosad, neodgovorno i nekažnjeno, optuživati majke hrvatskih branitelja jer: 'I one su krive pošto su svoje sinove najprije izvlačile iz JNA, a zatim ih gurale u Hrvatsku vojsku'!

Dodatak: Kako se hrvatski branitelji od ratnih heroja veoma brzo pretvaraju u ratne zločince, i to na hrvatskim sudovima, najbolji primjer je zatočeni general HV-a Mirko Norac (vojno obučen također u ATP-Lučko!) o kojem je 'Slobodna Dalmacija' 10. veljače pisala hvalospjev naslova:

"BIOGRAFIJA JUNAKA":
Osvajanje vojarne "Stanko Opsenica", sa 70 oficira JNA, 200 vojnika i skupinom četnika, značilo je prekretnicu u opkoljenom Gospiću! Tri je puna dana trajala bitka za vojarnu 'Stanko Opsenica', a četvrtoga je hrvatskim braniteljima ostao još samo jedan sanduk streljiva. Mirko Norac spašava tešku situaciju: ubacuje se u krug vojarne te uz pomoć još nekolicine najhrabrijih suboraca minira komandnu zgradu i prisiljava neprijatelja na predaju»

Pametnom dosta!

Piše Damir Kalafatić

    (22.12.2009.)